Beveiliging C

Publicatie datum: 29-08-2013 09:50:05 | Naam contactpersson: Beveiliging Markt | Locatie: Noord-Holland | 6196 Aantal keren vertoond |

Bent u in het bezit van het Mbo diploma Beveiliger en zou u graag hogerop willen in de beveiligingsbranche? Dan is dit de perfecte opleiding voor u. In deze opleiding (zonder stage!) leiden we u op voor het officieel erkende certificaat Beveiliging C, een must voor iedereen die een leidinggevende functie in de beveiligingsbranche ambieert!

Als leidinggevende in de beveiligingsbranche heeft u een zeer afwisselende baan met een grote verantwoordelijkheid. U instrueert beveiligers en bent tevens het eerste aanspreekpunt van deze beveiligers. Er is een groot aantal situaties waarbij wordt gehandeld volgens vaste procedures. Als er echter situaties ontstaan waarvoor geen vaste procedures gelden dan vragen beveiligers vaak om uw advies en bent รบ degene die de belangrijke beslissingen neemt! U leert in deze cursus Beveiliging C onder andere hoe u beslissingen neemt in situaties waarvoor geen vaste procedures gelden.

In de grotere beveiligingsbedrijven bent u als leidinggevende de schakel tussen het management van het bedrijf en het team van beveiligers. U vertaalt het beleid van het management naar instructies voor de beveiligers en bent het eerste aanspreekpunt van de opdrachtgevers. U stelt dienstplanningen en werkroosters op en zorgt er voor dat de beveiligers hun werk goed uitvoeren. Verder dient u uw administratie en registratie op orde te hebben en bent u in staat om alles op een duidelijke manier te verwerken in rapportages. Zeer afwisselend dus!
Contact Beveiliging Markt: Beveiliging C

*

*

*