Tweedaagse Opleiding Predictive Profiling - €1450

Publicatie datum: 18-02-2014 18:02:22 | Naam contactpersson: Preventional | Locatie: Utrecht | Plaats: Driebergen | 4590 Aantal keren vertoond |

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE OPLEIDING OP 14 & 15 MAART EN ONTVANG 10% KORTING.

Inclusief: Tweedaagse Opleiding & Hotelovernachting & Cursusmateriaal & Ontbijt & Lunch (2x) & Diner & Drankjes


Predictive Profiling staat sinds een paar jaar enorm in de belangstelling. De methodiek spreekt velen aan, mede omdat Predictive Profiling op vrijwel alle risicogebieden kan worden toegepast.

In een tweedaagse intensieve opleiding Predictive Profiling leer je zowel in theorie als praktijk de belangrijkste uitgangspunten van de methodiek. Onze lesmethodiek is gebaseerd op Accelerated Learning. Wij geven er de voorkeur aan om te werken met kleine groepen. Het aantal deelnemers is daarom beperkt tot maximaal acht.


Lesprogramma Tweedaagse Opleiding Predictive Profiling

Met het zorgvuldig samengestelde lesprogramma krijgt je in twee dagen alle relevante theoretische en praktische handvatten toegereikt, waarmee je direct aan de slag kan in de eigen operationele omgeving. Een uitgebreid overzicht van het lesprogramma is terug te vinden in onze Factsheet Tweedaagse Opleiding Predictive Profiling. -> Direct aanvragen.


Programma Dag 1

Na een korte kennismaking, starten wij vrijdagochtend om 10.00 uur direct met het zes-stappenplan naar proactieve preventie. Je leert te denken vanuit de mogelijkheden van je opponent en ontwikkelt de juiste profiling mindset.

Na de lunch leer je hoe je Predictive Profiling kunt gaan toepassen binnen je eigen organisatie. We gaan aan de slag met Red Teaming en je leert zelf verdachte indicatoren te ontwikkelen. We sluiten de middag af met het eerste theoretische deel van Security Questioning.

Rond 18.00 uur staat Hotel de Bergse Bossen garant voor een heerlijk driegangendiner. Daarna eventueel een korte wandeling in het prachtige natuurgebied voor de liefhebber.

Rond 19.15 is Gérard van den Berg van de Leugenacademie onze gastdocent. We gaan met leugenexpert Gérard een eerste kennismaking met micro-expressies en leugenherkenning maken. Je gaat ook interactief oefenen in het herkennen van micro-expressies. Je zal versteld staan hoe snel je expressies die soms maar een 10e van een seconde duren, toch herkent. Haal jij de beste score?

Na het programma van de Leugenacademie sluiten we de eerste dag af. Tijd voor een hapje en drankje in de hotellounge en daarna een verdiende nachtrust in uw eigen luxe hotelkamer.


Programma Dag 2

Zaterdag vroeg aan het ontbijt. En voor de echte sportievelingen is er de mogelijkheid een rondje te rennen door nabijgelegen bos. Na een korte récap gaan we verder met praktische Security Questioning oefeningen. Ghislaine Timmermans-Leconte is hierbij je sparringpartner en praktijk-coach.

Na de lunch maak je via gastdocent Rob Sentse kennis met Human Intelligence en de praktische toepassing daarvan. Wij gaan je de handvatten geven voor het ontwikkelen van Standaard Operationele Procedures (SOP).

Het laatste deel van de Tweedaagse opleiding gaat over het trainen en leiding geven aan profilers. Rond 16.30 uur sluiten wij de opleiding af.


Wij garanderen dat je na onze intensieve tweedaagse opleiding alle theoretische- en praktische onderbouwing in huis hebt om Predictive Profiling toe te gaan passen.


Eerdere deelnemers waren afkomstig uit de volgende branches en sectoren:

o.a.: Security, Facility, HR/P&O, Defensie, Gemeenten en locale Overheid, UWV, Politie, Douane, Telecom, Energie, Rechtbanken, Industrie, Musea en Justitie.


Niveau

Vanaf post-HBO werkniveau/opleiding. Werkervaring in de beveiliging is niet noodzakelijk.


Contact Preventional: Tweedaagse Opleiding Predictive Profiling

*

*

*