Gsm pir alarm afluisteren - €59

Publicatie datum: 09-01-2013 10:22:44 | Naam contactpersson: Paauwe | Locatie: Zuid-Holland | Plaats: De lier | 5081 Aantal keren vertoond |

Dit PIR alarm heeft een meeluister functie zodat u na een alarm direct kunt luisteren wat er in de omgeving van de zender wordt gezegd. Aan de voorkant van het alarm zit een PIR sensor welke beweging tot op 4 meter afstand kan waarnemen. Wanneer er beweging door het PIR alarm wordt gedetecteerd zal het geprogrammeerde nummer worden gebeld en hoort u direct wat er tot wel 8 meter om het PIR alarm heen van geluiden zijn.

PIR detectie:
De PIR melder reageert op beweging tot zon 4 meter van hjet alarm af. Het zorgt voor een langere standby tijd van het alarm omdat het PIR alarm in slaapstand gaat wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd. De standby tijd van dit PIR alarm kan hierdoor oplopen tot wel 20 dagen.

Standby tijd PIR alarm:
Hoewel de maximale standby tijd van dit PIR alarm kan oplopen tot 20 dagen is het wel zo dat de batterij een stuk sneller leeg gaat wanneer er daadwerkelijk wordt gebeld. Op een volle batterij kan namelijk zo'n 5 uur continue worden gebeld. Een beetje afhankelijk van het aantal bewegingen in de ruimte en de tijd dat u meeluister is een gebruiksduur van ongeveer 5 dagen dus reëler.

Ook is het mogelijk het PIR alarm met meegeleverde adapter aan te sluiten op het netstroom. Op deze manier heeft u geen last meer van een beperkte batterijduur, omdat in deze opstelling de batterij enkel als backup wordt gebruikt.


Meeluister functie PIR alarm:
Wanneer er beweging wordt gedetecteerd door het PIR alarm zal het aan het alarm gekoppelde nummer worden gebeld. Het is dus noodzaak voor voldoende tegoed te zorgen op de simkaart die in het PIR alarm wordt geplaatst, omdat van dit tegoed de belminuten afgaan.

Installatie PIR alarm:
In het PIR alarm dient een simkaart te worden geplaatst. De PIN code die als beveiliging normaal gesproken op een simkaart zit met de nummers 1234 dient te worden gedeactiveerd. U doet dit door de simkaart die u in het PIR alarm wenst te gebruiken in een gsm telefoon te stoppen en te gaan naar 'instellingen', 'beveiligingsinstellingen', 'pin vragen uit'. De volgende keer dat u de telefoon opnieuw opstart zal er niet om de pincode moeten worden gevraagd. De simkaart is nu klaar om in sleuf van het het PIR alarm te plaatsen. Wanneer u nu met nummerherkenning belt naar het nummer van de simkaart zal de microfoon zich automatisch openzetten en het nummer waarmee u belt direct instellen als alarm nummer. U kunt nu de PIR bewegingsdetectie activeren door met uw telefoon een sms te sturen naar de simkaart van het PIR alarm met 1111 om het bewegingsdetectie alarm aan te zetten of 0000 om het weer uit te zetten.

Eigenschappen PIR alarm:
- 42 x 32 x 13 mm
- GSM 850/900/1800/1900
- Kan overal ter wereld worden gebruikt
- 5 tot 8 meter microfoon gevoeligheid
- Tot 5 meter bewegingsdetectie
Contact Paauwe: Gsm pir alarm afluisteren

Telefoon: 0638900131

*

*

*