FAQ - De meest gestelde vragenWat is Beveiliging Markt?
Beveiliging Markt is een platform waar kopers en verkopers elkaar kunnen ontmoeten. Op de site worden zowel gebruikte als nieuwe producten aangeboden alsmede uitrusting, opleidingen, vacatures, beveiligingsapparatuur en beveiligingsdiensten.

Is Beveiliging Markt gratis?
Er zijn geen kosten verbonden aan registratie of gebruik van de website. Aan het plaatsen van een advertentie zijn in de meeste gevallen geen kosten verbonden, voor sommige advertenties moet u betalen.

Hoe krijg ik advertentietegoed?
Indien u geen advertentietegoed heeft of wilt toevoegen kunt u dit bestellen via de website van Security XL. Na uw opdracht plaatsen we het tegoed zo snel mogelijk op uw account, daarna kunt u direct aan de slag met het plaatsen van advertenties. U ontvangt van Security XL per e-mail een BTW factuur op naam. Bestaande klanten, die al eerder een bestelling hebben geplaatst, kunnen ook een bericht sturen. Het is dan niet nodig om het formulier opnieuw in te vullen.

Kan ik ook bieden op een advertentie?
Het is niet mogelijk om te bieden via beveiligingmarkt.nl. Wel kunt u in contact komen met de aanbieder met het reactieformulier dat in de meeste gevallen onder de advertentie staat. Daarna kunt u bijvoorbeeld een prijs afspreken.

Kan ik mijn advertentie aanpassen?
U kunt uw advertentie eenvoudig wijzigen door de advertentie via 'Mijn account' te openen. U kunt via de 'wijzig' knop uw advertentie aanpassen.

Kan ik mijn advertentie (tijdelijk) uitzetten?
U kunt uw advertentie eenvoudig deactiveren door de advertentie via 'Mijn account' (rechts op de pagina) te openen. U kunt via de 'Deactiveer' knop uw advertentie van de website halen. Het is tevens mogelijk om de advertentie daarna weer te activeren op dezelfde wijze.

Een advertentie is niet meer actueel
Het kan soms voorkomen dat bepaalde advertentie niet (geheel) actueel meer is. Mocht u op de website zaken tegen komen die niet actueel meer zijn, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons meldt. Houd er rekening mee dat advertenties geplaatst worden door de bezoekers.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat
Al uw vragen, suggesties, opmerkingen en andere reacties zijn van harte welkom. We helpen u graag. Voor contact kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Zie ook: Beveiliging Markt algemene voorwaarden