Dynamische Security Host bij Liberty Global

Publicatie datum: 13-11-2016 16:39:08 | Naam contactpersson: Michiel van Dijl | Locatie: Noord-Holland | Plaats: Amstelveen | 30341 Aantal keren vertoond |

Heb jij reeds ervaring als objectbeveiliger binnen de zakelijke dienstverlening en wil jij werken in een snel veranderende wereld van entertainment, communicatie en informatie? Voor het Europese hoofdkantoor van Liberty Global zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Security Host. Een unieke kans voor iedere objectbeveiliger die op zoek is naar meer dienstverlening en meer uitdaging, naast de benodigde security werkzaamheden. Ben jij onze nieuwe collega die zorgt voor zowel een veilige leef- en werkomgeving, als voor een warm en professioneel welkom voor de medewerkers en bezoekers van het pand?

Helemaal op je plek:
Onze opdrachtgever is een van ’s werelds grootste internationale kabelmaatschappijen. Liberty Global bestaat sinds 2005 en heeft 27 miljoen klanten in veertien landen. Er werken ongeveer 38.000 medewerkers en het is een beursgenoteerd bedrijf. Sinds november 2014 is Ziggo een dochter van Liberty Global. Naast Ziggo heeft het bedrijf meerdere consumentenmerken: Virgin Media, Unitymedia, Telenet en VTR. Het Europese hoofdkantoor, jouw werklocatie, is gevestigd aan Boeing Avenue te Schiphol Rijk.

Dit doe jij:
Stel je eens voor… jij wordt ontvangen in een vijfsterrenhotel en alles is tot in de puntjes verzorgd. De gastvrijheid is fantastisch en het ontbreekt jou aan helemaal niets; oftewel een perfecte first impression! Zo’n beleving creëer je als Security Host binnen D&B ook, maar dan in een zakelijke omgeving. Dankzij jouw brede glimlach weet je anderen direct mee te krijgen in jouw enthousiasme en positiviteit. Jij voorziet gasten van de juiste informatie, begeleidt hen naar de gewenste locatie, staat voor iedereen klaar en niets is jou teveel gevraagd.

Samen met jouw facility collega’s weet je de omgeving dusdanig te organiseren, dat alles tot in de puntjes is verzorgd en voldoet aan eenieders wensen. Je hebt een sterk gevoel voor veiligheid en ontzorgen en bent zeer alert. Je beschikt over lerend vermogen en bent in staat om, samen met jouw facility collega’s, innovatief mee te denken als het gaat om het optimaliseren van de dienstverlening.

Naast het perfecte gastheerschap, waarbij je ook de hospitality desk bedient, ben je verantwoordelijk voor het (pro-actief) toezicht houden op de veiligheid van de omgeving en alle medewerkers en bezoekers. Wanneer zich ongewenste situaties of onregelmatigheden voordoen, ben jij degene die in actie komt.

Een greep uit jouw takenpakket:
Creëren van een ultieme first impression, een beleving die men niet snel vergeet!
Verwelkomen, ontvangen, informeren en doorverwijzen van alle gasten;
Verzorgen van toegangspassen en beantwoorden van telefoonverkeer;
Openen en sluiten van het pand en het uitvoeren van brand- en sluitrondes;
Beoordelen van meldingen (alarm, brand, storingen aan technische apparatuur) en het nemen van de juiste maatregelen;
Signaleren van verbeteringen in processen en procedures;
Bedienen van camera’s en andere apparatuur.

Je draait in het volledige rooster mee; dit wil zeggen dat jij flexibel inzetbaar bent van maandag tot en met zondag, voor zowel dag-, avond- als nachtdiensten. Wij werken met een vierwekelijks rooster.

Dit ben jij:
EPIC. Energiek. Puur. Inspirerend. Connecting;
Enthousiast en representatief zijn termen die op jou van toepassing zijn;
Je bent gastvrij en hebt een professionele werkhouding;
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als in geschrift;
Jij weet een perfecte First Impression neer te zetten en bent de gasten/bezoekers altijd net een stapje voor.

Maar…ook:
Jij bent in het bezit van het diploma Beveiliger 2;
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als objectbeveiliger binnen de zakelijke dienstverlening of hotellerie;
Je kent de telefoonetiquette en bent bekend met een telefooncentrale;
BHV-certificaat is een pré;
Je woont op maximaal 40km afstand van Schiphol-Rijk.

Dit krijg jij van ons:
Maatkleding, ontworpen door couturier Mart Visser;
Salaris conform de cao Particuliere Beveiliging;
Diverse trainingen, waaronder:
D&B StarClass: persoonlijke effectiviteit & conflicthantering;
Predictive Profiling: gastgerichte beveiligingsmethode om, door middel van slimme interventie, mogelijke criminele activiteiten al in de voorbereidingsfase te onderkennen en te stoppen.
D&B Academy;
Een juiste balans tussen jouw wensen en de mogelijkheden binnen onze organisatie;
De mogelijkheid om mee te werken aan het continue verbeteren van onze dienstverlening;
Een contract op basis van de 7/8/8 regel.

Koffie?
Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto toe. Geen foto in de buurt? Geen probleem! Je kunt ons ná het sollicitatieformulier nóg meer verpletteren met een videosollicitatie! Vergeet niet te vermelden hoe jij graag je koffie/thee drinkt.

Groet, Michiel van Dijl – Head of Recruitment D&B / 020 – 702 73 35

Over D&B The Facility Group

Een inspirerende werkomgeving met uitstekende service leidt tot groter succes, gezondheid en geluk bij medewerkers. Mensen die goed in hun vel zitten, komen tot betere prestaties en ontdekken hun eigen talenten gemakkelijker.

Werken bij D&B betekent werken in een inspirerende werkomgeving en onderdeel uitmaken van een hecht en betrokken team. Iedere dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen.