Integrale beveiliging in de zorgsector - €24.33

Publicatie datum: 28-08-2013 19:16:09 | Naam contactpersson: Beveiliging Markt | Locatie: Noord-Holland | 3727 Aantal keren vertoond |

Integrale beveiliging in de zorgsector'Integrale beveiliging in de zorgsector' gaat in op de organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen (OBE-maatregelen). Daarnaast bevat het een stappenplan met zeven stappen: inventariseren, definiëren, concluderen, verbeteren, selecteren, implementeren en ten slotte: borgen, nazorg en evalueren. In dit boek vindt u een praktische leidraad waarmee u de beveiliging stap voor stap professionaliseert en de OBE-maatregelen, waarbij organisatie van beveiliging de meeste aandacht krijgt.

De deuren van zorginstellingen staan 24 uur per dag open. Mensen met zowel goede bedoelingen als ook mensen met minder goede bedoelingen komen binnen. Gevolg: het aantal incidenten groeit en dwingt de zorginstellingen meer beveiligingsmaatregelen te treffen.

Bent u hoofd beveiliging, bestuurslid of facility manager en wordt ook úw zorginstelling bedreigd door een toename van incidenten?


In dit boek vindt u:
- een praktische leidraad waarmee u de beveiliging stap voor stap professionaliseert;
- OBE-maatregelen, waarbij organisatie van beveiliging de meeste aandacht krijgt.

ISBN-13: 9789013022490Bestel: Integrale beveiliging in de zorgsector

Boek: Paperback - Taal: Nederlands - Uitgegeven: 2005
120 bladzijden - Auteur: Arjen Appelman


Contact Beveiliging Markt: Integrale beveiliging in de zorgsector

*

*

*