Trends in IT- Beveiliging - €17.5

Publicatie datum: 28-08-2013 13:49:09 | Naam contactpersson: Beveiliging Markt | Locatie: Noord-Holland | 3490 Aantal keren vertoond |

Het Platform Informatiebeveiliging (PI) bundelt kennis en kracht van haar leden, een vijftigtal toonaangevende ondernemingen (zowel in de marktsector als in de publieke sector) in Nederland.

PI publiceert PI-standaarden en PI-studies en organiseert themasessies op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast probeert het Platform Informatiebeveiliging de young professionals van haar leden actief te betrekken bij de PI-activiteiten. Het PI-bestuur brainstormt regelmatig over het promoten van informatiebeveiliging. In dat kader werd een idee gelanceerd om interviews te houden en de resultaten ervan te verwerken in een jaarlijks uit te geven boekje 'Trends in IT- beveiliging'.

Gesprekken over zes thema's die permanent de aandacht vragen vormen de eerste trends die door PI worden gepubliceerd. Het zijn zes beelden van deskundigen waarmee zowel de theorievorming als de praktijk van informatiebeveiliging in 2005 verder kan. De toegevoegde beelden van Paul Smulders helpen de lezer bij het ontdekken van aanknopingspunten in complexe situaties.

ISBN-13: 9789039523339Bestel:

Boek: Paperback - Taal: Nederlands - Uitgegeven: 2004Contact Beveiliging Markt: Trends in IT- Beveiliging

*

*

*