MBO-opleiding Beveiliger

Publicatie datum: 28-08-2013 11:22:32 | Naam contactpersson: Beveiliging Markt | Locatie: Noord-Holland | 4336 Aantal keren vertoond |

Steeds meer bedrijven nemen eigen beveiligingsmedewerkers in dienst. Klanten en andere bezoekers komen in principe het eerst met een beveiligingsmedewerker in aanraking. Hij is als het ware het visitekaartje van het bedrijf. De taken en verantwoordelijkheden van een beveiligingsmedewerker gaan echter veel verder. Hij moet bijvoorbeeld diverse soorten meldingen en alarmen afhandelen.

Je kunt echter alleen in deze branche aan de slag, als je in het bezit bent van het diploma MBO Beveiliger en het branche diploma van het SVPB. Wij helpen je snel aan deze veelgevraagde diploma's dankzij een perfecte, praktijkgerichte opleiding. Stel jouw toekomst veilig!


Bij de NHA profiteer je van veel ervaring. Dat maakt je studie gemakkelijker en sneller. De MBO opleiding Beveiliger leidt je al binnen 1 jaar op voor een afwisselende en verantwoordelijke functie in de beveiligingsbranche.

De MBO opleiding Beveiliger is een combinatie van theoretisch en praktisch onderwijs. Je start deze opleiding met leren- en loopbaankennis. Dit resulteert in een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en een persoonlijk actieplan (PAP). Vervolgens aandacht voor het thema Burgerschap.

Contact Beveiliging Markt: MBO-opleiding Beveiliger

*

*

*